Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ρεκόρ συμμετοχών στο 10ο Alonissos Challenge

ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ
Ρεκόρ συμμετοχών σημειώνει η φετινή διοργάνωση του αγώνα δρόμου στην Αλόννησο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου στο γραφικό νησί των Βορείων Σποράδων.
Η φετινή διοργάνωση του Alonissos Challenge 2015, που γίνεται με τη φροντίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου, έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί για 10η φορά και έχει ως στόχο να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές. 

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδρομή 15 χλμ. για περιπατητές. Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία του νησιού. 

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλόννησου. Το Alonissos Challenge εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άθληση για Όλους" και είναι συγχρηματοδοτούμενος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.