Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Έκθεση Αυτοσχέδιων Μουσικών Οργάνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Έκθεση Αυτοσχέδιων Μουσικών Οργάνων θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Μουσικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, με ώρες προσέλευσης κοινού 18:30 – 20:30.

Η έκθεση των αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων τελεί υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού της μουσικής κ. Παναγιώτη Μαρκουλλή και αποτελεί τελικό στάδιο του πολιτιστικού προγράμματος που έχει αναλάβει με θέμα:
«Κατασκευές αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων: οι μαθητές γνωρίζουν τα μουσικά όργανα μέσα από την κατασκευή, τον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική ερμηνεία».
Τα σχολεία της Σκιάθου που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση των αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κ. Συκιώτου Δήμητρα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για εκπαιδευτικές – πολιτιστικές επισκέψεις από τα υπόλοιπα σχολεία της Σκιάθου τις πρωινές ώρες την Τρίτη 12 Μαΐου και την Τετάρτη 13 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.