Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο Ίκαρος και η (όχι και τόσο) Μικρή Γοργόνα

Θεατρικές Παραστάσεις στην Αλόννησο
• Aπό 15-18 Απριλίου
Οι γνώριμοι πλέον στο ευρύ κοινό, οι Greek Island Thespians (GITs) είναι μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010. Ένας από τους στόχους της θεατρικής ομάδας είναι να ανεβάζει μια παραδοσιακή Βρετανική παντομίμα στο κλειστό αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου κατά την εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο Πάσχα.
Σε κάθε τους εμφάνιση έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό, με τη δυναμική τoυς παρουσία και τις εκπληκτικές ερμηνείες τους.


Φέτος, στις 15-18 Απριλίου 2015, οι GITs παρουσιάζουν το έργο «Ο Ίκαρος και η (όχι και τόσο) Μικρή Γοργόνα» στο κλειστό αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου στο Πατητήρι.

Λίγα λόγια για το έργο...


Ο Δαίδαλος ήταν ένας λαμπρός εφευρέτης, ο οποίος ανόητα εξόργισε τον Βασιλιά Μίνωα της Κρήτης, βοηθώντας τον Θησέα να ξεφύγει από τον Μινώταυρο που βρισκόταν στον Λαβύρινθο του βασιλιά. Ο Δαίδαλος ήταν απελπισμένος και ήθελε να ξεφύγει από την Κρήτη προτού μπορέσει ο βασιλιάς να τον βρει. Έτσι αποφάσισε ότι ο ίδιος και ο γιος του ο Ίκαρος θα έπρεπε να πετάξουν μακριά. Κατασκεύασε λοιπόν τα κέρινα φτερά τους και αφού προειδοποίησε τον γιο του να μην πετάει πολύ κοντά στον ήλιο, έτσι ώστε να μην λιώσει το κερί από τα οποία έγιναν τα φτερά τους, ξεκίνησαν την πτήση τους. Δυστυχώς όμως, ο Ίκαρος δεν μπορούσε να αντισταθεί και...
αγνοώντας τον πατέρα του, προσπάθησε να πετάξει πολύ κοντά στον ήλιο. Έτσι, το κερί έλιωσε και έπεσε στη θάλασσα. Υποθέτοντας τον θάνατό του ο Δαίδαλος προσγειώθηκε σε ασφαλές έδαφος.

Εν τω μεταξύ, στον βυθό της θάλασσας, ο βασιλιάς Ποσειδώνας προειδοποιούσε όλα τα ζωντανά πλάσματα, ότι βρίσκονταν σε κίνδυνο λόγω της επιστροφής της Κακιάς Θαλάσσιας Μάγισσας, την Μαύρη. Αλλά όπως και ο Ίκαρος, έτσι και η κόρη του βασιλιά επέλεξε να αγνοήσει την προειδοποίηση του πατέρα της. Μια μέρα λοιπόν, ακούστηκε μια δυνατή βουτιά... και ό,τι ακολούθησε δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Μέχρι σήμερα!

Έτσι τώρα, για πρώτη φορά – οι GITS μπορούν να αποκαλύψουν τι συνέβη όταν ο Ίκαρος συνάντησε την (όχι και τόσο) Μικρή Γοργόνα!


Ώρα έναρξης: 19:30 (Οι πόρτες και το μπαρ ανοίγουν από τις 19:00) 

Είσοδος Ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Τα Δελτία Δωρεάν Εισόδου διανέμονται από τη Ρενέ: 24240 65833.


Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gitsdrama.org.uk ή την σελίδα μας www.facebook.com/pages/GITs-Alonissos/128075807319541 στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.