Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αλόννησος // Σύσκεψη για θέματα Τουρισμού

Ευρεία σύσκεψη πάνω σε θέματα τουρισμού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλοννήσου το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου Κικής Αναγνώστου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Καλογιάννης, ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Tουρισμού.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  ενημέρωσε  τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες  που έχουν πραγματοποιηθεί στην κατεύθυνση της  προβολής του νησιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τον Οκτώβριο του 2014 ως σήμερα, αλλά και για τον προγραμματισμό δράσεων για το τρέχον έτος, καθώς και για την προώθηση των εναλλακτικών μορφών Tουρισμού.


Ο Δήμαρχος Αλοννήσου αναφέρθηκε με τη σειρά του στις δράσεις τουριστικής προβολής με επίκεντρο την πρόσφατη εκδήλωση προβολής της Αλοννήσου στο Λονδίνο αλλά και την επικείμενη εκδήλωση στην Αθήνα.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία η πρόεδρος της Επιτροπής και ο Δήμαρχος απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού, τη συνεργασία μεταξύ Δήμου και επιχειρηματιών, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.