Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δωροθεσία στο “Vima FM” και στο Ραδιόφωνο της “Πειραϊκής Εκκλησίας” προς τιμήν του πολιούχου της Σκοπέλου, Αγίου Ρηγίνου

Από την “Spyrou Hotels & Companies”

Ο θρησκευτικός  τουρισμός είναι η παλαιότερη και επικρατέστερη μορφή μετακίνησης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ως συνέπεια, το θρησκευτικό ταξίδι ανάγει τις καταβολές του στην προσκυνηματική δραστηριότητα παλαιότερων εποχών και προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα γενικότερα και στη Σκόπελο ειδικότερα με τις 350 εκκλησίες και μοναστήρια.

Η “Spyrou Hotels & Companies” τιμώντας τη μνήμη του Αγίου Ρηγίνου, πολιούχου αγίου της Σκοπέλου και θέλοντας να κάνει γνωστό το προσκύνημα σε όλη την επικράτεια παραχώρησε δωρεάν 2 πενθήμερες διαμονές στο “Rigas Hotel” για τους ακροατές του Vima FM 99,5 και του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2.

Ο διαγωνισμός στο Vima FM 99,5 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/2/2014 στην εκπομπή του Βασίλη Χιώτη, που μεταδίδεται 10-12  π.μ.

Ο διαγωνισμός στο Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας θα αρχίσει να μεταδίδεται στις 18/2/2015 σε διάφορες εκπομπές και η κλήρωση θα γίνει στις 20/2.

Οι τυχεροί και των δύο σταθμών θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν με τις οικογένειές τους ένα πενθήμερο στη χειμωνιάτικη Σκόπελο, να γνωρίσουν μια διαφορετική διάσταση   του νησιού και να πάρουν μέρος στους εορτασμούς για τη μνήμη του Αγίου Ρηγίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.