Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Θ. Ζησόπουλος στο δυναμικό της “Spyrou Hotels”

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “SPYROU HOTELS” ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θωμά Ζησόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel, στη Σκόπελο. 
Ο κ. Ζησόπουλος είναι απόφοιτος της Γερμανικής σχολής IHK Ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων και έχει εργαστεί  στην Γερμανία και στην Αυστρία για τις διεθνείς αλυσίδες Kempinski, Steigenberger και Sheraton. Επίσης έχει διατελέσει  Διευθυντής στα G-Hotels και Porto Carras στην Χαλκιδική, στην Πελοπόννησο, καθώς και σε διακεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “SPYROU HOTELS” Βασίλης Σπύρου με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Ζησόπουλου δήλωσε πως «η στελέχωση των ξενοδοχείων του Ομίλου με στελέχη πρώτης γραμμής θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων του

«Η “Spyrou Hotels” συνεχίζει, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να επενδύει στον τουριστικό κλάδο. Πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικότης της την μονάδα “Elios Holidays Hotel” ενόσω στις 10 Φεβρουαρίου προέβει στην έναρξη της νέας δραστηριότητας “Spyrou Philoxenia”, η οποία προσφέρει υπηρεσίες Marketing, Sales, Consulting και e-Bookings σε ανεξάρτητους ξενοδόχους. 

Με βασική αρχή το “Risk-free Return of Investment” o συνεργαζόμενος ξενοδόχος επωφελείται από τεχνολογία και μεθόδους επόμενης γενιάς ώστε να εξασφαλίσει όχι μόνο την βιωσιμότητα αλλά και την εντυπωσιακή κερδοφορία της μονάδας του» δήλωσε ο Bασ. Σπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.