Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο της προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Σκοπέλου για όσους συμμετείχαν στις Καλές

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Σκοπέλου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν -μικρούς και μεγάλους- και αναβίωσαν το έθιμό μας “Οι Καλές και οι Μπράμηδες” παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη, που με το ακορντεόν του ήταν η ψυχή της εκδήλωσης και τη συνόδευσε με κέφι και ζωντάνια ως το τέλος, τη κοκκινομάλα νταρντάνα νύφη, τον γαμπρό από το Τέξας “Τζόν Χόστον” και το σόι του από το Αμέρικα, την κουμπάρα από το Μασούσετις, την Κατερίνα, που από νωρίς το πρωί έντυσε τους Μπράμηδες, τη Σουζάνα και τους χορευτές της, την Κατερίνα για τον συντονισμό και το ρυθμό που έδωσε, την Σοφία για τα τραγούδια της, τον Χρήστο και το ΚAΠΗ για την φιλοξενία, τον Κώστα για την άμεση ανταπόκριση.

Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Σαρακοστή!

Ελένη Κεφαλωνίτη

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.