Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Οι ποδοσφαιριστές στη Σκόπελο, οι διαιτητές στο Βόλο!

Α.Ο. Σκοπέλου - Δάφνη στη 1.15 μ.μ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου την Κυριακή 1η Μαρτίου, στη 1.15 μ.μ. αντιμετωπίζει την ομάδα της Δάφνης που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας κατ' αρχήν είχε ορισθεί στις 11 το πρωί, για να μπορέσει η ομάδα της Δάφνης, που την ενδιαφέρει βαθμολογικά το παιχνίδι, να κάνει σωστό ζέσταμα και να παιχθεί ποδόσφαιρο χωρίς ο χρόνος να πιέζει μην τυχόν και χαθεί το πλοίο. Γι΄αυτο τον λόγο ποδοσφαιριστές και προπονητής έφθασαν σήμερα στις 5.20 στο λιμάνι Σκοπέλου, χωρίς όμως τους διαιτητές, που είχαν άλλη άποψη ή δεν έγινε η κατάλληλη συνεννόηση.

Να υπενθυμίσουμε με την ευκαιρία, ότι ο Α.Ο. Σκοπέλου έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής και οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γλύκου θα παραταχθούν στο γήπεδο με σκοπό τη νίκη με πολλά γκολ και το θέαμα, ώστε να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα για την φετινή της πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.