Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Σκοπέλου στους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Σκοπελιτών, σας συγχαίρω για την εκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και εύχομαι Καλή και Δημιουργική Θητεία. 

Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα αποβεί επωφελής για όλη τη Μαγνησία και ιδιαίτερα για το νησί μας, τη Σκόπελο. Ο Δήμος Σκοπέλου κι εγώ προσωπικά είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε κάθε βοήθεια και την απαραίτητη ενημέρωση σε ό,τι κρίνετε απαραίτητο για την άσκηση του κοινοβουλευτικού σας έργου και την  προβολή των αιτημάτων και προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας.

ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Mπραβο στα παιδια,θα τα στηριξουμε αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης της κυβερνησης ειναι απογοητευτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τα στηριζεις και τοσο πολυ τα΄΄παιδια΄΄.Εμενα παλι με εκφραζουν τα πρωτα δειγματα,που ειναι στην κατευθυνση του προγραμματος,εκτως και αν διαφωνεις με το προγραμμα και τις θεσεις του συριζα,οπως αντιλαμβανομαι και απο αλλα σχολια σου.οι διαφωνιες δεκτες και σεβαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.