Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας του Τ.Τ. Σκιάθου του Σ. Ε. Οδηγισμού

Σύνθημα χρονιάς: Η πράξη είναι θέση!
Με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, πολύ ανανεωμένο και κεφάτο, γιόρτασε η οικογένεια του Οδηγισμού στη Σκιάθο το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015.

120 μεγάλοι και 60 παιδιά απόλαυσαν το πιο αυθεντικό Τσιπουρογλέντι φιλοξενούμενοι από την ταβέρνα «Ασπρόλιθος», συντροφιά με το τσίπουρο Αποστολάκη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.


Τα στελέχη και τα μέλη του Τοπικού συμβούλιο μαγείρεψαν τους πρωτότυπους τσιπουρομεζέδες, σερβίρισαν, τραγούδησαν και χόρεψαν για τους καλεσμένους τους που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν στο τέλος της εκδήλωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του φετινού συνθήματος χρονιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού «Η πράξη είναι θέση», στον ίδιο χώρο λειτούργησε η πιο πρωτότυπη τόμπολα. Μια «τόμπολα Αλληλεγγύης» όπου όσοι συμμετείχαν έπρεπε να δοκιμάσουν την τύχη τους ανταλλάσοντας τους κλήρους με τρόφιμα πρώτης ανάγκης. Πάνω από 300 τεμάχια συγκεντρώθηκαν προκειμένου να παραδοθούν σε οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Τα δώρα ήταν κυρίως προϊόντα της γνωστής εταιρίας SANITAS, που στηρίζει το έργο του οδηγισμού και γενικά προσπάθειες συλλόγων που προστατεύουν και αγαπούν τη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.