Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το Γυμνάσιο Σκοπέλου στα… χνάρια του Κοσμά του Αιτωλού

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε από το Γυμνάσιο Σκοπέλου περίπατος στον Άγιο Ρηγίνο. Σκοπός των εκπαιδευτικών που οργάνωσαν την εκδήλωση ήταν να γίνει ένας περίπατος διαφορετικός από τους συνηθισμένους. 

Οι μαθητές περπάτησαν μέχρι το Ναό απολαμβάνοντας τη φύση και την όμορφη θέα. Στη συνέχεια, μέσα στον ιερό χώρο του ναού έγινε εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Νεομάρτυρα Κοσμά του Αιτωλού με ομιλίες και διαφάνειες.  Η παρουσία του πατέρα Χρήστου Λιθαδιώτη έδωσε ένα...
ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση, ο οποίος με το αρμόνιο του συνόδευσε τα παιδιά στα τραγούδια τους μέσα σε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και χαράς.

Οι μαθητές, επίσης, ενημερώθηκαν για το Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και ενθαρρύνθηκαν να συμμετέχουν σ’ αυτόν με όποιο τρόπο μπορούν. 

Στο προαύλιο του ναού, κατόπιν, η εκκλησιαστική επιτροπή και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη στα παιδιά προσφέροντας φαγητά και αναψυκτικά. Ακολούθησε ελεύθερος χρόνος με αθλοπαιδιές, τραγούδι και χορό. Τα παιδιά απόλαυσαν τόσο πολύ την εκδρομή, ώστε τραγουδούσαν σε όλο το δρόμο της επιστροφής.  

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Γυμνασίου Σκοπέλου ευχαριστούν πολύ για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Ρηγίνου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον π. Χρήστο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.