Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σκόπελος / Χωρίς παιδίατρο -και πάλι- το Κέντρο Υγείας!

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε στις «Βόρειες Σποράδες» ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργος Τριανταφύλλου για την μετάθεση -παρά την αρνητική εισήγησή του- της παιδιάτρου Μαρίας Τσάμπρα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, με απόφαση της 5ης YΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας!

Εν τω μεταξύ όνειρο θερινής νυκτός παραμένει η τοποθέτηση ενός γενικού γιατρού στο Κ.Υ., την οποία είχε ανακοινώσει(κλικ), σχεδόν πανηγυρικά, τον περασμένο Οκτώβριο ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου Κώστας Καραμπάτσας στον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη.

Μέσα σε όλα αυτά, συνεχίζεται και η ταλαιπωρία των αγροτικών γιατρών που βρίσκονται στη Σκόπελο και ταξιδεύουν, "βρέξει - χιονίσει", 5 φορές τον μήνα στη γειτονική Αλόννησο, για να προσφέρουν εκεί τις υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.