Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές και πολλά "Ευχαριστώ" από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στις χριστουγεννιάτικες δράσεις του συλλόγου με κάθε είδους προσφορά και συμμετοχή, έτσι ώστε να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε πολλά χριστουγεννιάτικα χειροποίητα είδη, τα οποία μαζί με τα ημερολόγια και τα γούρια  πουλήθηκαν στο παζάρι που έγινε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή "ΣκοπελοΧριστούγεννα" και στην γιορτή του Σχολείου και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Σχολείου.

Ευχαριστούμε την κάβα του κ. Γεωργίου Σκλάβου και το sm "AB Bασιλόπουλος" για τις προσφορές τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και εκπαιδευτικούς του Πεπαρήθειου για την προθυμία και τη βοήθειά τους και το μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά μας, τα οποία μας δίνουν αισιοδοξία, χαρά και έμπνευση για δημιουργία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους
Καλές Γιορτές με Υγεία, Χαρά
και πάνω απ' όλα μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.