Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Προκήρυξη θέσης επικουρικού ιατρού ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας για το Π. Π. Ι. Αλοννήσου

Mία θέση επικουρικού ιατρού ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, προκηρύχθηκε, με απόφαση του Αναπληρωτή  Υπουργού  Υγείας και μάλιστα, για πρώτη φορά με τριετή θητεία, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα της διοίκησης του Γ. Ν. Βόλου, της 5ης ΥΠΕ, των ιατρικών φορέων του Νοσοκομείου και της Μαγνησίας, καθώς και του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να προσφέρει μία διαρκή, βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για τη δημόσια υγεία στο νησί.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος λήγει στις 7-1-2015. 

Παράλληλα μία ακόμη κρίση μόνιμου ιατρού, ειδικότητας Ουρολόγου - Επιμελητή Β’, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο από το αρμόδιο συμβούλιο κρίσεων που συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα υπό την προεδρία του διοικητή κ. Κ. Καραμπάτσα. Ο φάκελος απεστάλη σήμερα στο Υπουργείο Υγείας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού. Συνολικά, οι κρίσεις νέων μόνιμων ιατρών για τη στελέχωση του Νοσοκομείου ανέρχονται πλέον σε 17. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.