Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστούν τον Δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Σκοπέλου

Τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη και την αντιδήμαρχο Μάχη Κλωνάρη ευχαριστεί το Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν για δυο σκυλάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα.
Όπως αναφέρει  εκ μέρους του Φιλοζωικού Σωματείου η κα Νατάσα Λαμπρόγιαννη τα δύο σκυλάκια «εμβολιάστηκαν και τσιπαρίστηκαν με δαπάνη του Δήμου Σκοπέλου και τώρα ψάχνουν για την δική τους οικογένεια.

Το μπεζ σκυλάκι (λαμπραντόρ) είναι αρσενικό, μόλις 5 μηνών, πολύ παιχνιδιάρικο και φιλικό αλλά δυστυχισμένο στο κλουβί του καταφυγίου και περιμένει κάποιον από εσάς να βρει το δικό του σπίτι για να υιοθετηθεί.

Το άλλο σκυλάκι το "μαυρούλι" είναι περίπου 2 ετών, με μια μικρή ιδιαιτερότητα στα πίσω ποδαράκια του. Είναι ένα πολύ χαρούμενο σκυλάκι και δείχνει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του σε όλους με κάθε τρόπο.

Υιοθετήστε ένα από τα δύο σκυλάκια.

Σας παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε στο:
6949 521 442 (Νατάσσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.