Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μέτρα για την αντιμετώπιση του χιονιά στη Σκιάθο

Με χιόνι ξημέρωσε σήμερα ημέρα Τρίτη η Σκιάθος και για το λόγο αυτό ο Δήμος Σκιάθου βρίσκεται σε ετοιμότητα με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει, για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Η έντονη χιονόπτωση που άρχισε να σημειώνεται από νωρίς το πρωί συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά δύσκολη η μετακίνηση των δημοτών. Ήδη όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του παρεμβαίνουν όπου απαιτείται. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εκχιονισμός στο λόφο του προφήτη Ηλία - Πλαγιά. Ακόμα σε ισχύ τέθηκε απαγόρευση απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουν περαιτέρω επιδείνωση, με έντονες χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος κάλεσε σε σύσκεψη στο γραφείο του τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ώστε με συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Επίσης ο Δήμος Σκιάθου θα βρίσκεται σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για ότι τυχόν χρειαστεί.

Παρακαλούνται οι δημότες και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.