Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, για άλλη μια χρονιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.


Η έναρξη της βραδιάς έγινε με το θεατρικό «Άγιε Βασίλη, γιατί αργείς;», το οποίο παρουσίασαν οι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. Η είδηση πως ο Άγιος Βασίλης φέτος αποφάσισε να αποσυρθεί, έφερε αναστάτωση σε όλο τον κόσμο. Οι βοηθοί του τον παρότρυναν να συνεχίσει, ο καταστηματάρχης και η κοινή γνώμη ξεσηκώθηκαν και τα παιδιά στην προσπάθειά τους να τον μεταπείσουν, του έστειλαν γράμματα αγάπης και συμπαράστασης. Στο τέλος του έργου αποδείχτηκε πως όλη η ιστορία ήταν ευτυχώς ένα κακό όνειρο, που έζησε ο Άγιος Βασίλης.
Στη συνέχεια είπαν όλα τα παιδιά μαζί τα τραγούδια «Γρήγορα στο έλκηθρο», «Αχ, καλέ μου Αϊ-Βασίλη» και «Πράσινο έλατο».

Η γιορτή τελείωσε με την προβολή της ταινίας «Η Ελενίτσα ξεγελά τους καλικάντζαρους» με ηθοποιούς τους μεγαλύτερους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. Το έργο αυτό παρουσίασε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας δίδαξε ότι η καλοσύνη είναι πιο ισχυρή από την κακία και βρίσκει τον τρόπο να την κερδίζει.
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση με χειροτεχνίες των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π.
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
  • Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.