Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σκιάθος: Ένα ευχαριστώ στον Κυριάκο Γιαγκουδάκη

Η νηπιαγωγός στο 3ο Νηπιαγωγείο Σκιάθου Λένα Κουτούμπα γράφει για τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Κυριακό Γιαγκουδάκη:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κυριάκο Γιαγκουδάκη, που τόσα χρόνια, ως ηλεκτρολόγος του Δήμου Σκιάθου, στάθηκε δίπλα μας, ακούραστα σε τόσες και τόσες θεατρικές παραστάσεις!

Χθες Δευτέρα, μετά την επιτυχημένη παράσταση του θεατρικού μας, μου είπε "από καρδιάς ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια" γιατί η παρουσία του ως ηλεκτρολόγος στη χθεσινή παράσταση ήταν η τελευταία!

Να αναφέρω ότι ο κ. Κυριάκος έχει πια συνταξιοδοτηθεί και χθες το βράδυ ήταν μαζί μας εθελοντικά, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του! Η συνεργασία μας υπήρξε πολύτιμη. Κι είναι σημαντικό να δουλεύεις με ανθρώπους θετικούς, με το χαμόγελο πάντα. Και πέρα από τις θεατρικές παραστάσεις του Σχολείου, πρέπει να θυμηθώ τις  μουσικές και τις μουσικοποιητικές βραδιές!

Τα μηχανήματα του κλειστού θεάτρου στο Μπούρτζι έχουν δυνατότητες στούντιο. Πρέπει λοιπόν να μπαίνουν τακτικά σε λειτουργία γιατί ο κίνδυνος της υγρασίας είναι μεγάλος. Ο κ. Κυριάκος λοιπόν τακτικά το έκανε αυτό.

Και για τα θεατρικά μας ήμασταν ώρες ατέλειωτες στο θέατρο. Χωρίς γκρίνια, με κούραση αλλά με ενθουσιασμό και χαμόγελο!

Κυριάκο κι εγώ σ ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!

Λένα Κουτούμπα
Νηπιαγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.