Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Με νίκες και μετάλλια κλείνει το 2014 για το K-1 GYM

Με μεγάλη επιτυχία τελειώνει το 2014 για το K -1 GYM Σκοπέλου, αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κικ μποξινγκ, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών, με 1500 αθλητές από όλη την Ελλάδα, η ομάδα του K -1 GYM Αθηνών, Ραφήνας, Χολαργού και Σκοπέλου κατέλαβε 17 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες.

Το Κ -1 GYM Σκοπέλου συμμετείχε με 8 μάχιμα σκοπελιτάκια και κέρδισε 2 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο. Για την Σκόπελο αγωνίστηκαν οι: Φωτεινή Σπύρου (1 χάλκινο μετάλλιο),  Σαλπαδήμος Σταμάτης, Νίκη Κοσμά (1 χρυσό, 1 ασημένιο μετάλλιο), Γιάννης Φωτόπουλος (1 χρυσό μετάλλιο), Πριονιστής Γεώργιος (1 ασημένιο μετάλλιο) και Αστεριάδης Στέλιος (1 ασημένιο μετάλλιο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια Φωτεινή Σπύρου, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε κατακτήσει πάλι την τρίτη πανελλήνια θέση στο άθλημα του brazilian jiu jitsu μαζί με την Παπαδόπουλου Μαρία, που κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση στην ίδια διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.