Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η Αλόννησος στην world travel market 2014

O εντεταλμένος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Bορείων Σποράδων
Νικ. Πλωμαρίτης
Την πρώτη συμμετοχή σε έκθεση τουρισμού υπό τη νέα Δημοτική Αρχή και τη νέα Επιτροπή Τουρισμού  πραγματοποίησε ο Δήμος Αλοννήσου, συμμετέχοντας μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείων Σποράδων Νικ. Πλωμαρίτης, καθώς επίσης και ιδιώτες επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Κική Αναγνώστου.

Το περίπτερο επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αργότερα έδωσε συνέντευξη τύπου και παρουσίασε τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.