Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Πόσες ακόμα ζωές θα χαθούν κ. Βορίδη;

«Πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε χθές αβοήθητος από τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Περίμενε το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο για 75’ λεπτά. Τελικά όταν ειδοποιήθηκε το στρατιωτικό ασθενοφόρο τον βρήκε νεκρό.»
Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου αναφέρει:

«Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Μόνο που δεν είναι μυθιστόρημα είναι η ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε στη Σάμο.

Τα έχουμε ξαναπεί. Τα έχουμε ξαναγράψει. Στη Σάμο φαίνεται πως αποφάσισαν οι γραφειοκράτες του μνημονίου, της health action και της task force, ότι κάποιοι πρέπει να πεθάνουν. Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, τα λογιστικά.

Ασθενοφόρα λοιπόν δεν στέλνονται γιατί δεν υπάρχουν λεφτά να αγοραστούν. Περιμένουμε το ΕΣΠΑ να καλύψει πάγιες ανάγκες. Προσωπικό  και  διασώστες δεν διορίζονται γιατί περιμένουμε ακόμη τον ΑΣΕΠ.

Στο μεταξύ οι ντόπιοι, που επέλεξαν τελικά να μείνουν σε αυτό το νησί επειδή το αγάπησαν, πεθαίνουν στο δρόμο αβοήθητοι ή να περιμένουν κρίσιμες ώρες.

Ερωτήσεις στη Βουλή κάναμε, το σωματείο συνεχώς επισημαίνει καίρια την αδιαφορία, όμως οι ιθύνοντες κωφεύουν. Ίσως να μην έχει γίνει ακόμη αντιληπτό πως ο κυνικός στόχος του άγριου φιλελευθερισμού στην πολιτική της υγείας είναι ο αφανισμός των αδυνάτων και των ακριτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.