Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Σκοπέλου

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Σκοπέλου, αφού πρώτα και κατά τη συζήτηση συμφώνησαν όλοι, ότι πλέον οι προϋπολογισμοί δεν συντάσσονται από την εκάστοτε δημοτική αρχή, αλλά έρχονται έτοιμοι σαν "τυφλοσούρτης" και τα δημοτικά συμβούλια απλά τους εγκρίνουν!
Αξιοσημείωτη είναι και η ατάκα  του Δημάρχου, ο οποίος επηρεασμένος φαίνεται από τον Ναζίμ Χικμέτ και απευθυνόμενος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» είπε ότι «παρ' όλο που η καρδιά μας είναι μαζί σας, το χέρι μας θα πάει ανάποδα…»!

Στο τέλος της ειδικής συνεδρίασης για τον Προϋπολογισμό ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καταψηφίσαμε και φέτος τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2015, διότι εντάσσεται πλήρως στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στήριξης μέχρι το 2016 και τις ειδικές ρυθμίσεις που αφορούν την Τοπική Διοίκηση σε βάθος πλέον διετίας, οι οποίες επιταχύνουν την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Θέλουμε και φέτος, σαν Λαϊκή Συσπείρωση, να τονίσουμε ότι ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας έχει άμεση σχέση με τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2015 που έχουν συνδιαμορφώσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και είναι πλήρως ενταγμένος στο Επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στήριξης μέχρι το 2016.

Η χρηματοδότηση των Δήμων, όπως καταγράφεται στο προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2015, όχι μόνο εντάσσεται πλήρως στη...
λογική των μνημονίων διαρκείας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας, αλλά αποτελεί και ένα κρατικό εργαλείο για την προώθηση της βαρβαρότητας στην καθημερινότητα των εργαζομένων και των λαϊκών γενικότερα.

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα, μετά από 4 χρόνια εφαρμογής του "Καλλικράτη" ότι η Τοπική Διοίκηση είναι αναπόσπαστο όργανο του Κράτους στη συνολική αντιλαϊκή επίθεση εις βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων.

Αυτός ο προϋπολογισμός έχοντας πόρους 70% από την τοπική κοινωνία και 30% μόνο από την κεντρική χρηματοδότηση είναι και αντιλαϊκός και αντιαναπτυξιακός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.