Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Επαναδραστηριοποίηση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου

Όνειρα, αλλά και σχέδια για να ανοίξει και πάλι πανιά ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου γίνεται από ανθρώπους του νησιού που αγαπούν τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα. Το Δ.Σ. του Ομίλου με ανακοίνωση - κάλεσμα καλεί τον κόσμο του νησιού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια:
«Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινά και μικροί και μεγάλοι είμαστε γεμάτοι όνειρα και σχέδια. Σχέδια στο χαρτί και στο μυαλό… όνειρα και σχέδια που άλλα θα γίνουν πραγματικότητα και άλλα οχι, ομως αυτό που αξίζει είναι ο αγώνας

Ο αγώνας στον αθλητισμό είναι μια μικρογραφία της ζωής. Οι μικροί ιστιοπλόοι από νωρίς μαθαίνουν πως για να ανεβεί κανείς στο βάθρο θέλει σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή. Μαθαίνουν να κερδίζουν και να χάνουν. Μαθαίνουν να μην παρασύρονται από την επιτυχία αλλά και να μην απογοητεύονται από την αποτυχία.

Αυτό είναι μάθημα ζωής…

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου  σας  προσκαλεί να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο της ιστιοπλοΐας. Με την εγγραφή σας ως μέλη του ναυτικού ομίλου Σκιάθου στηρίζετε έμπρακτα την προσπάθεια  μας αυτή.
                                 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6944853900, 6972856543.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.