Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με αφορμή την απαγόρευση βιντεοσκόπησης της 21ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Γράφει η
Σπυριδούλα Καρβέλη
Και να ήταν μόνο αυτό… εδώ καταστρατηγούν τα πάντα, λαμβάνουν αποφάσεις που δεν είναι σύννομες, ορίζουν αναπληρωματικά μέλη στα Δ.Σ.  των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ άλλης κατηγορίας (δηλαδή δημοτικούς συμβούλους τους αναπληρώνουν δημότες  ή  τοπικοί σύμβουλοι και το αντίστροφο), τα μέλη που προτείνονται από την μειοψηφία εκλέγονται  από το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ενώ αναφέρεται ρητά στην εγκύκλιο 38/ 2007 του ΥΠΕΣ και μάλιστα με μεγάλα και μαύρα γράμματα «Υπογραμμίζουμε ότι ο ορισμός των μελών της μειοψηφίας γίνεται από την ίδια την μειοψηφία και ακολουθεί ο ορισμός από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο.»

Και εδώ θέτω το εξής ερώτημα: τι κάνει το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας; 
Εμείς ως ενεργοί πολίτες δεν έχουμε την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε (οι λόγοι γνωστοί)  και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των κοινοτήτων Γλώσσας και Κλήματος, λόγω χιλιομετρικής απόστασης και εξάλλου αν κάποιοι «γραφικοί» ιδεολόγοι θέλουν να βοηθήσουν λαμβάνουν την επίπληξη «Εσύ δεν κάθεσαι σε αυτό το τραπέζι».

Με τις υγείες μας και καλή συνέχεια.

Και  θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εγώ γράφω επώνυμα χωρίς να φοβάμαι μη φύγω από το κοπάδι και με φάει ο «λύκος» ή ο «αρχηγός». 
                                                                                               
Σπυριδούλα Καρβέλη

Β' επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος
της μείζονος αντιπολίτευσης

Σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.