Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου

Άρχισε η φτωχή -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις- ελαιοκομική περίοδος 
Άρχισε σήμερα την λειτουργία του το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου με την φετινή τιμή "πατήματος" του ελαιοκάρπου να είναι 11 λεπτά ανά κιλό για συνεταιριστές ή μη ανεξαιρέτως και τη διοίκηση του Συνεταιρισμού να καλεί όλους τους ελαιοπαραγωγούς της Σκοπέλου να στηρίξουν και φέτος με θέρμη τον Συνεταιρισμό, θέληση του οποίου είναι η αξιοποίηση όλων των αγροτικών προϊόντων του νησιού και κύρια του ελαιόλαδου και της ελιάς και για το σκοπό αυτό αγωνίζεται εδώ και χρόνια.
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Καφενείο συζήτηση - ενημέρωση για τρέχοντα θέματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου, παρουσία του Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη και των Δημοτικών Συμβούλων Μανώλη Ραμαντάνη και  Άγγελου Ξηντάρη, αλλά με -δυστυχώς- λίγους Σκοπελίτες...

Ακούστε με κλικ την ενδιαφέρουσα ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιάννης Τραχανάς, αλλά και τις παρεμβάσεις των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.