Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στηρίζει τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου 

Λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη συμμετοχή των Δήμων και της Περιφέρειας στις Διεθνείς Εκθέσεις, ενημερώνουμε πως η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου γίνεται αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες τις οποίες στηρίζει απόλυτα και τις θεωρεί αναγκαίες. 
Θέλουμε να επισημάνουμε πως μέσα από τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις προβάλλεται και διαφημίζεται ο κάθε προορισμός. Σημαντικές συναντήσεις με tour operators, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιερόπλοιων είναι μόνο μερικά από όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των εκθέσεων. Πολύ σημαντικό στοιχείο η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος όλο και περισσότερο μαθαίνει τους προορισμούς μας. 

Σημαντικός παράγοντας η αγγλική αγορά όπου έχουμε περίπου 75.000 αφίξεις με μέσο όρο 10 διανυκτερεύσεις κατά άτομο και τα χρήματα που ξοδεύει υπολογίζονται σε 50€ ημερησίως σε διαμονή, φαγητό, εστίαση και διασκέδαση. Υπολογίζεται δηλαδή ο τζίρος περίπου στα 37,5 εκατομμύρια. Για τους παραπάνω λόγους η συμμετοχή στις εκθέσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρίνεται επιτακτική και η προσπάθεια θα πρέπει να διευρυνθεί και να ενισχυθεί και όχι να καταστρατηγείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.