Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ανακάλυψε τι κρύβεις μέσα σου!

Πληροφορίες για το Τεστ 
Επαγγελματικού Προσανατολισμού:
Κατερίνα Λιθαδιώτη MSc
Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος
Τηλ. 2424022223
Κιν. 6983833342
Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ βασίζεται σε εξειδικευμένες πανεπιστημιακές έρευνες δεκαετιών που αφορούν στην ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας, των απαιτήσεων των επαγγελμάτων, σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος και διεθνείς θεωρίες προσωπικότητας. Επιπλέον παρέχει στους μαθητές την δυνατότητα για υπεύθυνη ενημέρωση,  γύρω από σημαντικά ερωτήματα όπως: 
  • Ποιο είναι το επάγγελμα που μου ταιριάζει και μπορώ να ασκήσω με επιτυχία;
  • Ποιες σχολές με οδηγούν στα επαγγέλματα  που μου ταιριάζουν;
  • Ποια κατεύθυνση να διαλέξω;
  • Πώς θα συμπληρώσω αποτελεσματικά το μηχανογραφικό μου δελτίο;

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ-επαγγελματικού προσανατολισμού  ειδικότερα απευθύνεται:


• Σε μαθητές  Γυμνασίου, προκειμένου να τους δώσει κατεύθυνση και προσανατολισμό στην παραπέρα πορεία τους.

• Σε μαθητές της Α΄ Λυκείου, προκειμένου να τους δώσει έγκαιρη αλλά και έγκυρη λύση, στο δίλημμα  επιλογής ομάδας προσανατολισμού.

• Σε μαθητές της Β΄ Λυκείου, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τις  ιδιαίτερες κλίσεις και δεξιότητές τους με συγκεκριμένα επαγγέλματα, ώστε να λάβουν σωστές αποφάσεις σχετικές την επιλογή ειδικού και επιλεγόμενου μαθήματος.

• Σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου, προκειμένου να εντοπίσουν τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους, με ταυτόχρονη πληροφόρηση για τις αντίστοιχες σπουδές, ώστε με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου,  να λάβουν με ασφάλεια και σιγουριά, αποφάσεις που θα επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον τους.

Έχοντας υπ’ όψιν μας ότι στην χώρα μας ένα μεγάλο ποσοστό των νέων που εγκαταλείπουν τις σπουδές τους φτάνουν στην απόφαση αυτή εξ’ αιτίας λανθασμένης επιλογής, και εκτιμώντας παράλληλα, ότι η σωστή επιλογή επαγγέλματος αποτελεί σημαντικό παράγοντα ισόρροπης ανάπτυξης της προσωπικότητας του ατόμου και ως εκ τούτου έχει διαχρονική σημασία, σου γνωστοποιούμε ότι το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ χορηγείται ήδη σε πάνω από 600 πιστοποιημένα κέντρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες για το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού:
Κατερίνα Λιθαδιώτη MSc
Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος
Τηλ. 2424022223
Κιν. 6983833342

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.