Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ο. Σκιάθου 3-4

Καλό ποδόσφαιρο παίχθηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Σκοπέλου, όπου στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα τοπικά πρωταθλήματα οι προπονητές των Α.Ο. Σκοπέλου και Α.Ο. Σκιάθου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και ποδοσφαιριστές.
Η Σκιάθος προηγήθηκε με δύο ωραία γκολ στο α' ημίχρονο με την Σκόπελο να αντεπιτίθεται στο β' μέρος και να κάνει το σκορ 3-2!

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε η Σκιάθος που μετά το 3-3, που φαινόταν για τελικό σκορ, ο Ζάνης με υπέροχο ψαλιδάκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το τελικό 3-4.
Αυτό που μένει από τον σημερινό αγώνα προετοιμασίας είναι ότι οι δύο ομάδες φάνηκαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα τοπικά πρωταθλήματα και ότι η "νέα φουρνιά" της Σκοπέλου έδωσε πολλές υποσχέσεις… Με καλές επεμβάσεις και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Να σημειώσουμε ότι στο β' μέρος ο μέσος ηλικιακός όρος της ομάδας της Σκοπέλου ήταν τα 19 έτη!

Καλή συνέχεια στα πρωταθλήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.