Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου / 1η ημέρα

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι παρουσιάζοντας όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματός του.
Όλα τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων παρουσίασαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της χώρας μας,  συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων: ο Στέφανος Γεωργίου στο βιολί, ο Κωνσταντίνος Γεωργίου στα κρουστά, ο Χρήστος Κιτσιόπουλος στο κλαρίνο, ο Μάριος Σαρακατσιάνος στο λαούτο και η Φανή Μπαρμπή στο τραγούδι.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η νεοσύστατη χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου, την...
οποία διευθύνει η καθηγήτρια Μουσικής κα Φανή Μπαρμπή.

Επίσης στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε μια 15λεπτη ταινία παραγωγής του Συλλόγου, παρουσιάζοντας την παραδοσιακή φορεσιά της Σκιάθου, την οποία επιμελήθηκε η κα Γιάννα Γιακουμάτου.

Σήμερα Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 θα αρχίσει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ με τα άλλα τέσσερα φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία είναι: α) Χορευτικός – Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς, β) Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου, γ) Όμιλος Παράδοσης και Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, δ) Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ακραιφνίου.

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού να συμμετάσχουν σε αυτό το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών  και να ψυχαγωγηθούν με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.