Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

H ΔΙΕΒΑ 2014 στη Σκόπελο 5 - 9 Αυγούστου

Η διοργάνωση της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου επιστρέφει στη Σκόπελο από 5 έως 9 Αυγούστου 2014.
Το επαμειβόμενο κύπελλο
"
Γιάννης Καρράς"
Η συνταγή για την επιτυχία της Δ.Ι.Ε.Β.Α. είναι γνωστή στην Οργανωτική Επιτροπή και μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσει και το 2014 να πετύχει το καλύτερο για όλους.

O Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας υπόσχεται μια εξαιρετική διοργάνωση τόσο σε θάλασσα, όσο και στεριά, με την υποστήριξη, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, του τοπικού Ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου, ο οποίος έχει πλεόν αποδείξει ότι διαθέτει τις γνώσεις και τους ανθρώπους για να πετύχει το καλύτερο όχι μόνο για τους αγώνες αλλά και για το ίδιο το νησί!

Ραντεβού στην πανέμορφη και καταπράσινη Σκόπελο για μια εβδομάδα ναυταθλητισμού και διασκέδασης!

Το επαμειβόμενο κύπελλο "Γιάννης Καρράς" θα παραλάβει και φέτος ο νικητής της ΔΙΕΒΑ 2014 από τον υπερασπιστή της περυσινής διοργάνωσης ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.