Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο Γιώργος Φύβγας απαντά...

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου και πρόεδρος της α'βάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Φύβγας απαντά σε δημοσίευμα σχετικό με τη καταστρατήγηση της σύμβασης εργασίας καθαρίστριας του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου ως εξής:
«Μετά την υποτιθέμενη καταγγελία της καθαρίστριας του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου ενημερώνω τους αναγνώστες σας ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της σχολικής επιτροπής είναι ο διαμεσολαβητής μεταξύ του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και καθαριστριών. Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. είναι η πηγή χρηματοδότησης γι΄αυτές και γι' αυτό το λόγο υπογράφεται σύμβαση μεταξύ του Ινστιτούτου και της σχολικής επιτροπής για να μπορέσουν να πληρωθούν οι καθαρίστριες. Τα χρήματα για την πληρωμή μισθών και ΙΚΑ στέλνονται συνήθως σε 2 δόσεις, με την πρώτη δόση να έχει σταλεί τον Απρίλιο του 2014 και να έχει πληρωθεί το ΙΚΑ μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2013 και οι μισθοί μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2014. Μόλις από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ελευθερωθεί η 2η δόση θα πληρωθούν τα υπόλοιπα μισθών και ΙΚΑ.

Αυτός ο τρόπος πληρωμής ίσχυε και πριν την ανάληψη των δικών μου καθηκόντων και όπως καταλαβαίνετε την πληρωμή μισθών και ΙΚΑ δεν την...
καθορίζει ο εκάστοτε πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, άρα η κυρία πρέπει να απευθυνθεί και να διαμαρτυρηθεί κάπου αλλού.

Τέλος το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. καθορίζει τις συμβάσεις και όχι η σχολική επιτροπή και γι' αυτό τον λόγο τη σχολική χρονιά που μας πέρασε υποβάλαμε τρεις φορές τις συμβάσεις, τόσο η α'βάθμια, όσο και η β'βάθμια. Πρέπει ακόμα να λάβουμε υπόψη ότι η υπουργική απόφαση για τις καθαρίστριες βγήκε μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς με αποτέλεσμα οι καθαρίστριες να χάσουν μεροκάματα του μηνός Σεπτεμβρίου. Αυτό ισχύει πανελλαδικά και στις δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης και δεν είναι ιδιαιτερότητα της Σκοπέλου.

Θέλω να επαναλάβω ότι οι πληρωμές γίνονται μέσω Τραπέζης απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων και φυσικά υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά.

Όσο για τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήθηκαν για την καθαριότητα του σχολείου ένας έλεγχος στα τιμολόγια είναι αρκετός...

Παρά το ότι στην κα Κεχριώτη είχα εξηγήσει λεπτομερώς τα προαναφερόμενα αυτό που εισέπραξα ήταν αρκετά κοσμητικά επίθετα από το πλούσιο υβρεολόγιό της.

Καλό είναι να προσέχουμε τί καταγγέλλουμε και ποιόν.

Κλείνοντας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι για όποιο νόμιμο δικαίωμά μου σε οποιονδήποτε συκοφάντη και λασπολόγο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.