Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σκιάθος / Γιορτάστηκε η ημέρα της Μητέρας και του Πατέρα

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στον αύλειο χώρο του ξωκλησιού του Αη-Γιώργη για την ημέρα της μητέρας και του πατέρα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Διολέττα απηύθυνε χαιρετισμό και  αναφέρθηκε στο ιστορικό για την ημέρα της μητέρας.

Καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν και ο Σκιαθίτης συγγραφέας Γιώργος Σανιδάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ημέρα του πατέρα και παρουσίασε το βιβλίο του «Αν ξυπνούσε ο κυρ-Αλέξανδρος».

Η Ματούλα Χονδρονικολή (Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου και μέλος της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου)  ερμήνευσε απόσπασμα σχετικό με τη μάνα από το βιβλίο του Γιώργου Σανιδά «Το Κάστρο της Ελευθερίας και ο Μπαρμπαρόσα». 
Η Ζωή Προύσαλη (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου) παρουσίασε το βιβλίο «Ναυαγισμένοι Έρωτες» του Γ. Σανιδά, ερμήνευσε την καμάρα του Αι-Γιώργη, και αναφέρθηκε λεπτομερέστερα στη σκηνή (από το συγκεκριμένο βιβλίο) «τα βαφτίσια» που γίνονται στον Αη-Γιώργη.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όσους παρευρέθηκαν, οι οποίοι με ενθουσιασμό συνεχάρησαν το Δ.Σ. για την όμορφη αυτή εμπειρία που τους χάρισε, για όλα αυτά που βίωσαν στον πανέμορφο αύλειο χώρο του ξωκλησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.