Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο: Ραντεβού... τον Σεπτέμβρη!

Τη λήξη της σχολικής χρονιάς γιόρτασε χθες το Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου στο όμορφο θεατράκι του. Φέτος η λήξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτήθηκε από την έναρξη της λειτουργίας (κλικ) του περιπτέρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο προαύλιο του σχολείου.

Η κατασκευή του περιπτέρου και μία σειρά άλλων περιβαλλοντικών δράσεων έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει, που διοργανώνει «Η ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ» με την αποκλειστική χρηματοδότηση των «Ελληνικών πετρελαίων» και με υπεύθυνο τον κ. Στέφανο Νόλλα.

Στα εγκαίνια του περιβαλλοντικού περιπτέρου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής, ο προϊστάμενος του Π.Κ. Σκοπέλου υποπυραγός Παναγιώτης Οικονόμου, η κα Ράνια Σκυλάκη διευθύντρια εταιρικών σχέσεων του ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», καθώς επίσης ο Γιάννης, η Ζωή και ο Παύλος ως εκπρόσωποι του φορέα υλοποίησης του περιπτέρου του «Ινστιτούτου Κοινός Τόπος».
Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή, με πλούσιο πρόγραμμα. Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν το θεατρικό έργο «στο νησί», με τραγούδια της χορωδίας του σχολείου, υπό την καθοδήγηση και τη συνοδεία στο αρμόνιο του δασκάλου τους κ. Κώστα Μιχαλακόπουλου, τη φροντίδα επίσης των δασκάλων κ.κ. Γεωργίας Μαντζάρα και Νίκου Φουτζόπουλου. Η γιορτή έκλεισε με...
παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, την επιμέλεια των οποίων είχε η κα Έφη Φαροπούλου.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Φραγκούλα Τουτουτζόγλου, αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πλούσια δράση της φετινής σχολικής χρονιάς, είπε και τα παρακάτω: «νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε και ιδιαίτερα την υποδιευθύντρια κα Αλεξάνδρα Προβιά με την οποία από κοινού δρομολογούμε την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης γνώσης στο σχολείο μας, ώστε οι μαθητές μας να αποκομίζουν αξιόλογες εμπειρίες και πολύτιμα εφόδια για το μέλλον τους. Ευχαριστώ επίσης το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές  της έκτης τάξης που μας αποχαιρετούν "καλή φώτιση"και καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείο.» 

Φανερά συγκινημένη η κα Τουτουτζόγλου αναφέρθηκε  στην απερχόμενη δασκάλα του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Μάχη Ανδρέου, που άφησε εποχή με το έργο της, λέγοντας: «Θα ήθελα να αποχαιρετήσω εκ μέρους όλων των συναδέλφων και τη συνάδελφο Μάχη Ανδρέου που συνταξιοδοτείται αφήνοντας πίσω της 17 ολόκληρα χρόνια πολύτιμης προσφοράς στο σχολείο από τη θέση της διευθύντριας, αλλά και της δασκάλας μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια οραματίστηκε και προσπάθησε να φτιάξει στο νησί της ένα σχεδόν πρότυπο και πλήρες σχολείο και τα κατάφερε. Της ευχόμαστε καλή ξεκούραση και να είναι πάντα γερή!

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Σκοπέλου υποπυραγό Παναγιώτη Οικονόμου και τους συναδέλφους του, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας για τον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του σχολείου μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και… ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.