Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η Μελίνα Ασλανίδου στη Γλώσσα Σκοπέλου

Για μια και μοναδική συναυλία

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΓΛΩΣΣΑ 2014» 

Στη Γλώσσα Σκοπέλου στις 3 Αυγούστου η Μελίνα Ασλανίδου θα μας ταξιδέψει και θα μας μαγεύσει με τη μοναδική φωνή της στο μεγάλο μουσικό γεγονός του φετινού Καλοκαιριού.

Με μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών θα ξετυλίξει μουσικές ιστορίες, έρωτα, πάθους και κεφιού με ήχους λαϊκούς αλλά και βαλκανικούς.

Πρόκειται για μια από τις ερμηνεύτριες της νέας γενιάς που μας "πειράζει" γλυκά την ψυχή εδώ και περίπου 10 χρόνια. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Μελίνας, πέρα από την υπέροχη χροιά της, είναι η αμεσότητα και η τρυφερή επικοινωνία που έχει κατορθώσει να έχει με...
τον κόσμο από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Μελίνας, γνωστά λαϊκά, σύγχρονα αγαπημένα, πειραγμένα δημοτικά, ρεμπέτικα, δυνατά βαλκανικά… ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο και το χρόνο της μουσικής και το πιο αισιόδοξο μήνυμα είναι εδώ: 

Πάμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε!

Το Δ.Σ 
του Πολιτιστικού Συλλόγου και Εξωραϊστικού Γλώσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.