Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σκόπελος / Ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Αναρτήθηκε σήμερα σε "blog" μία διαμαρτυρία καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος Σκοπέλου προς τον Δήμο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος Σκοπέλου δεν έχει προβεί σε καμία καταγγελία, ούτε προς τον Δήμο, ούτε προς το Λιμενικό Ταμείο, η οποία να εμπλέκεται με τις άδειες στάσιμου εμπορίου.

Επί σειρά ετών στη Σκόπελο εκδιδόταν μία άδεια στάσιμου εμπορίου από τον Δήμο Σκοπέλου και ουδέποτε συνάδελφοι επαγγελματίες διαμαρτυρήθηκαν, ούτε στο Σύλλογο, ούτε στον Δήμο, ούτε αλλού.

Ο Σύλλογος δεν αφαιρεί το δικαίωμα από συναδέλφους να κάνουν οποιεσδήποτε καταγγελίες ατομικά, τους παρακαλεί όμως να υπογράφουν την καταγγελία και να την κοινοποιούν και στον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.