Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου: Ζητήματα ζωής…

SOS από τον Διευθυντή Γιώργο Τριανταφύλλου

Για μια κατάσταση που έχει φθάσει στο απροχώρητο μίλησε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιώργος Τριανταφύλλου στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες».  Ο Γιατρός που είναι 24ωρες στο πόδι και πολλές φορές δεν προλαβαίνει να πάει στο σπίτι του λόγω περιστατικών, έχει κρούσει  επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου με έγγραφα που έχει στείλει και στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και στο αρμόδιο Υπουργείο εκπέμποντας SOS, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση!

Στο Κ.Υ. υπηρετούν ένας παθολόγος και 3 αγροτικοί γιατροί, 3 νοσηλεύτριες και 2 μαίες, εκ των οποίων η μία νοσηλεύτρια λόγω εγκυμοσύνης θα επιστρέψει σε ένα περίπου χρόνο, ενώ δεύτερη έχει άδεια έως το τέλος Ιουνίου και βλέπουμε…

Όπως μας είπε ο κ. Τριανταφύλλου, φανερά απελπισμένος και μη ξέροντας τι άλλο να κάνει «tο πρόβλημα είναι οξύ, μπορεί να χαθεί ζωή… Υπάρχουν βάρδιες που υπάρχει μία μόνο καθαρίστρια ή ένας μόνο οδηγός μαζί με τον γιατρό. Έχω σκεφθεί πολλές φορές να καταθέσω μήνυση στον Εισαγγελέα….» και φανερά ανήσυχος τονίζει ότι Ιούλιο - Αύγουστο, που πολλαπλασιάζονται οι επισκέπτες στο νησί, «οι βάρδιες δεν βγαίνουν»!

Μία βροχερή ημέρα στο Κ.Υ. Σκοπέλου:
Οι λεκάνες σε παράταξη
Το κτιριακό

Τριάντα χρόνια κλείνει το Κ.Υ. Σκοπέλου και έχει αρχίσει να καταρρέει. Η ξυλοκατασκευή της κεραμοσκεπής έχει σαπίσει με αποτέλεσμα σε κάθε βροχή (κλικ) να μπαίνουν νερά, τα υδραυλικά υπολειτουργούν και τα καλοριφέρ έχουν τρυπήσει με αποτέλεσμα να μην θερμαίνεται σωστά το κτίριο. Μερικά από τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν καθόλου, ενώ η βορεινή πλευρά του κτιρίου χρειάζεται επισκευή γιατί έχει αρχίσει να πέφτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.