Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Μιχελή - Ντινόπουλου

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής. Ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα του Δήμου και να ζητήσει από τον Υπουργό να βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους. 

Ειδικότερα ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η αρωγή του Υπουργείου στην ανανέωση του στόλου των απορριματοφόρων και η διευθέτηση των προσλήψεων στη ΔΕΥΑΣ και στο Δήμο που έχουν εγκριθεί μεν, αλλά καθυστερούν λόγω των γνωστών περιορισμών στις προσλήψεις προσωπικού. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να μελετήσει τα θέματα και να επανέλθει με τη νέα δημοτική αρχή.

Τέλος ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τη πορεία του έργου της task force, στο οποίο συμμετέχει πιλοτικά και ο Δήμος Σκοπέλου (μαζί με άλλους 4 Δήμους) και το οποίο περατούται στο τέλος   του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.