Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

3ο Δημοτικό Σχολείο και 4ο Νηπιαγωγείο Νέου Κλήματος Σκοπέλου // Καλό Καλοκαίρι!

Τη λήξη του σχολικού έτους γιόρτασαν από κοινού οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κλήματος Σκοπέλου την περασμένη Πέμπτη 12 Ιουνίου με αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Η γιορτή πλαισιώθηκε από θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και παιχνίδια που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι μαθητές όλων των τάξεων με την επίβλεψη των υπεύθυνων δασκάλων τους: Ξεσφιγκούλη Δήμητρας, Τσομπανοπούλου Γεωργίας, Βελησιώτη Νίκου, Τσικούρη Μαρίας, Κοτρώνη Ιωάννη  και Σωτηρακοπούλου Χαράς.

Το 4ο Νηπιαγωγείο Κλήματος παρουσίασε το...
θεατρικό «Οι τέσσερις εποχές», με το οποίο  οι λιλιπούτειοι  της παρέας χάρισαν στιγμές νοσταλγίας για τα όσα πέρασαν κατά τη διάρκειά των τεσσάρων εποχών στη ζεστή αγκαλιά του πρώτου τους σχολικού περιβάλλοντος.

Οι μαθητές του 3ου  Δημοτικού Κλήματος παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Μια δίκη κάτω απ’ την ομπρέλα», όπου αναφέρθηκαν με κωμικό τρόπο στα οφέλη αλλά και την επικινδυνότητα της ηλιακής ακτινοβολίας. Τα παιδιά ενθουσίασαν το κοινό με τη θεατρική τους ερμηνεία, αλλά και τα χορευτικά, τα τραγούδια και τα όμορφα σκηνικά που ετοίμασαν για να πλαισιώσουν το έργο τους.

Η γιορτή έκλεισε με την επίδειξη παραδοσιακών παιχνιδιών στον προαύλιο χώρο και τον αποχαιρετιστήριο λόγο των μαθητών της Στ΄ Τάξης του σχολείου μας. Ακολούθησε απονομή ενθύμιων δώρων στους μαθητές που αποφοίτησαν από το Δημοτικό Σχολείο και μπουφές με εδέσματα που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Η προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου κ. Ξεσφιγκούλη Δήμητρα, αφού έκανε μια αναδρομή στο σχολικό έργο της χρονιάς που πέρασε, ευχήθηκε στους μαθητές της Στ΄ Τάξης  «Καλή Πρόοδο»  και «Καλή Αρχή» στο νέο τους σχολείο.

Δάσκαλοι και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου Κλήματος Σκοπέλου ευχόμαστε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.