Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για τη Σκόπελο...

της Αθηνάς Ντάκη
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Αγαπητοί,  Γλωσσώτες, Κληματιανοί και Σκοπελίτες

Θέλω, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σ’ όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όσους, αν και είχαν άλλες επιλογές, μου έδωσαν δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα μου  με τα θετικά τους σχόλια.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον άψογο εκλογικό αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα με ήθος, αξιοπρέπεια και  με τελικό στόχο τη διαμόρφωση της καλύτερης δημοτικής αρχής του νησιού μας.

Η ομάδα της  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, την επόμενη Κυριακή 25 Μάη, συνεχίζει και κορυφώνει τον αγώνα της, για ένα Δήμο της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης και της δημιουργίας και σ’ αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας  για  τη νίκη.

Η ομάδα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ με στελέχη έμπειρα και υπεύθυνα σε συνδυασμό με νέα πρόσωπα δυναμικά και δημιουργικά και έχοντας εγγύηση δουλειάς και ευθύνης τον ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ,  θα οδηγήσει τη Σκόπελο σε πορεία ανοδική, για να γίνει ο Δήμος μας επίκεντρο δράσης και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του νησιού μας.

Δώστε μας  τη δύναμη να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για  τη Σκόπελο που όλοι αγαπάμε.

Αθηνά  Ντάκη-Αρκομάνη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

2 σχόλια:

  1. Τα αληθινά συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτά τα άτομα του συνδυασμού σας που δεν κατάφεραν να εκλεγούν η που εκλέχθηκαν οριακά στις τελευταίες θέσεις. Σε αυτά τα άτομα που κατάφεραν να επιβιώσουν σε ένα συνδυασμό που ο πυρήνας του δεν επέτρεψε σε νέα άτομα να εισχωρήσουν, που δεν τα στήριξε και που για άλλη μια φορά ανέδειξε μέσω συμμαχιών συγκεκριμένα πρόσωπα. Απέδειξε περίτρανα ο συνδυασμός σας πως ήθελε καινούρια άτομα για βιτρίνα χωρίς όμως να τα στηρίξει καθώς το κουμάντο γίνεται απο τα . Αυτό άλλωστε φάνηκε και απο τον τρόπο σταυροδοσίας μεταξύ ποιών είχαν γίνει οι συμμαχίες. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτά τα παιδιά μέσα απο την καρδιά μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτο λοιπόν οι νέοι άνθρωποι θα πρεπει να παίρνουν πρωτοβουλία δημιουργίας συνδυασμών κι οχι να περιμένουν 70χρονους παππούδες να τους καλέσουν..... Ας γίνουν τα παθήματα μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.