Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου Ξηντάρη Άγγελου

Με το πέρας της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας για την εκλογή αντιπροσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την συμμετοχή των συμπολιτών μου στις εκλογές.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μας τίμησαν και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο της πόλης της Σκοπέλου και να τους σφίξω το χέρι.
Φυσικά να ευχαριστήσω με τον ίδιο τρόπο και όλους όσους μας τίμησαν και ψήφισαν το συνδυασμό μας και στην επαναληπτική εκλογή.
Σε αυτούς που δεν μπορέσαμε να πείσουμε να μας πιστέψουν τους προσφέρω τα φιλικά μου αισθήματα με χαμόγελο.
Τέλος, να ευχαριστήσω τον επικεφαλής και όλα τα παιδιά του συνδυασμού μας για...
τον αγώνα που δώσαμε με ανιδιοτέλεια, δημοκρατία, ήθος και αρχές και να τους πω ότι οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε σ' αυτό το προεκλογικό ταξίδι θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου.
Εύχομαι και ελπίζω ο Δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή να έχουν μια δημιουργική θητεία βασισμένη στις αρχές της δημοκρατίας, της ισονομίας, της ισοπολιτείας με ενότητα και διαφάνεια, και να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου χωρίς αποκλεισμούς και ιδιοτέλεια.
Οι πόρτες του Δήμου να είναι ανοιχτές για όλους, δεν περισσεύει κανείς.
Προσωπικά, θα προασπίσω όλα τα παραπάνω και θα στηρίξω κάθε πρόταση εξόδου από το τέλμα και τη μιζέρια.
Θα το κάνω γιατί είμαι γέννημα κι εγώ αυτού του τόπου, τον οποίο αγαπώ και υπηρέτησα ως δάσκαλος των παιδιών σας με αφοσίωση 35 χρόνια και το οφείλουμε στη νέα γενιά.
Σας υπόσχομαι ότι από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα υπηρετήσω τον τόπο μας με κέφι, όρεξη και μεράκι, με δράση και αποτελεσματικότητα μακριά από άδηλα συμφέροντα, όπως και στο παρελθόν από άλλες θέσεις που έχω προσφέρει.
Άγγελος Ξηντάρης
Δημοτικός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.