Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σεισμός, πυρκαγιά και τραυματισμός μαθητών...

…ευτυχώς ήταν άσκηση!
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγο στη Σκόπελο η άσκηση αντισεισμικής προστασίας "Εγκέλαδος 2014" της οποίας το "σενάριο" περιελάμβανε εκκένωση του Πεπαρήθειου δημοτικού σχολείου μετά από σεισμό, κλήση της Πυροσβεστικής από την διευθύντρια, απεγκλωβισμός ατόμων και κατάσβεση πυρκαγιάς από το λεβητοστάσιο και απεγκλωβισμός και μεταφορά τραυματισμένων μαθητών στο Κέντρο Υγείας.

Μετά το πέρας της άσκησης ο προϊστάμενος του Π.Κ. Σκοπέλου ανθυποπυραγός Παναγιώτης Οικονόμου ευχαρίστησε την διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την συνεργασία και ευχήθηκε η Πυροσβεστική να έρχεται στο σχολείο μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους και ασκήσεις και όχι για πραγματικά συμβάντα.

Την άσκηση που πραγματοποιήθηκε για λόγους πρόληψης, ορθής προετοιμασίας και καλύτερου συντονισμού, στην...
περίπτωση εκδήλωσης πραγματικού φαινομένου, παρακολούθησε και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του νησιού, αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.