Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α.Ο. Σκοπέλου

Γενική συνέλευση του Α.Ο. Σκοπέλου θα γίνει την Σάββατο 31 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Ξενία).

Στη συνέλευση, στην οποία θα γίνει απολογισμός του Δ.Σ. και θα προκηρυχθούν εκλογές θα γίνει και νέο ξεκίνημα για τον Όμιλο με νέες ιδέες για περισσότερα αθλητικά τμήματα και περαιτέρω ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων.

Το Δ.Σ. του Ομίλου, αφού ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους Σκοπελίτες που στάθηκαν δίπλα στα τμήματα σε όλη τη διάρκεια της περασμένης αθλητικής χρονιάς, ελπίζει και εύχεται τη νέα χρονιά να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση, αλλά και συμμετοχή στα διοικητικά περισσότερων ανθρώπων. Γι' αυτό το λόγο καλεί να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση όλους τους φίλους του Αθλητισμού στο νησί και να σταθούν δίπλα σε αθλητές, αθλήτριες και τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.