Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σκόπελος / Μία μελωδική λήξη σχολικής χρονιάς

Όμορφες και συγκινητικές στιγμές έζησαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Σκοπέλου εν όψει της λήξης της σχολικής χρονιάς.

Στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος στο μάθημα της Μουσικής, με υπεύθυνη - συντονίστρια την καθηγήτρια Κούτσικου Άννα (μουσικός του Σχολείου) οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου Λεμονής Γιώργος του Φιλίππου (κιθάρα), Πατσής Δημήτρης (μπουζούκι), Σώτης Δημήτρης (μπουζούκι), Λεμονής Γιώργος του Ευαγγέλου (κιθάρα), Γιάνκο Σοφοκλής (τραγούδι) καθώς και η μαθήτρια της Β' Τάξης Λιθαδιώτη Ναταλία (μπαγλαμάς-ντέφι), έπαιξαν και τραγούδησαν ρεμπέτικα και...
λαϊκά τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη και άλλων συνθετών.

Στην ορχήστρα συμμετείχε και ο "μαέστρος" Βαγγέλης Κοχύλης (μπουζούκι), μαθητής της Β' Λυκείου.  

Κατά κοινή ομολογία ήταν η ωραιότερη εκδήλωση της σχολικής χρονιάς 2013-14 όπου μαθητές και καθηγητές έφυγαν με τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.