Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Με συγκίνηση η υποδοχή στο Βόλο της Παναγίας Εικονιστρίας από τη Σκιάθο

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε χθες στον κεντρικό λιμένα του Βόλου, η υποδοχή της θαυματουργής και χαριτόβρυτης εικόνας της Παναγίας της  Εικονιστρίας από τη Σκιάθο.
Την εικόνα συνόδευσε ο Πρωτ. Γεώργιος Σταματάς, Αρχιερατικός επίτροπος της Σκιάθου.
Παρών στην υποδοχή ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος τέλεσε δέηση υπέρ υγείας και φωτισμού των παρευρισκομένων και παντός του λαού.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Λιμενάρχης Βόλου κ. Εμμανουήλ Κανάλης , άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, καθώς και αρκετοί πιστοί που ήρθαν να πάρουν την Χάρη και την ευλογία της Παναγίας.

Στη συνέχεια, η Ιερά Εικόνα οδηγήθηκε στον...
Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Βόλου όπου την υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωακείμ, ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό που ακολούθησε.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκιάθου π. Γεώργιος Σταματάς ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και  για την θαυματουργική εύρεση της εικόνος της Παναγίας της Εικονιστρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.