Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Σπυριδούλα Καρβέλη ευχαριστεί...

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,  όλους τους συγχωριανούς μου Γλωσσώτες, Σκοπελίτες και Κληματιανούς,  που σταθήκατε δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας σε μια δύσκολη για τον τόπο μας αναμέτρηση.

Να ευχαριστήσω και όσους για διάφορους λόγους, δεν  μπόρεσαν και δε με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και εκδήλωσαν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η τελική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο Δήμο θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή, όπου σας θέλουμε όλους για ακόμη μια φορά συμπαραστάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Όλοι εμείς στη δημοτική μας παράταξη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ, δηλώνουμε έτοιμοι να...
υπηρετήσουμε το κοινό συμφέρον με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, για μια καλύτερη ΣΚΟΠΕΛΟ, για ένα καλύτερο αύριο. Δεν χρειάζονται πολλά άχρηστα λόγια, φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες. Αυτά δεν μας αντιπροσώπευσαν ποτέ. Για μας μετράνε οι πράξεις και όχι τα «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»

Τελειώνοντας θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι κανείς δεν θα με εμποδίσει να παλέψω τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε οι  εκλογές να γίνονται στη βάση των ιδεών και όχι των προσωπικών μηχανισμών.

Σπυριδούλα Καρβέλη

5 σχόλια:

  1. Με εσάς εκλεγμένη κα. Καρβέλη, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, πιστεύω πως:
    - δεν θα ξεπουληθούν οι παραλίες μας
    - δεν θα ξεπουληθεί η καθαριότητα
    - δεν θα ξεπουληθεί το νερό
    - δεν θα απολυθεί κανένας υπάλληλος
    Από μένα έχετε προσωπική ψήφο εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλετε να μας πείτε κα G.G., ότι αν η κα Καρβέλη δεν ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ξεπουλούσαν τις παραλίες μας, την καθαριότητα, το νερό;

      Ψήφος εμπιστοσύνης που περιέχει ισχυρές δόσεις εμπάθειας δεν έχει καμία αξία.

      Διαγραφή
    2. Καμία συμπάθεια ή αντιπάθεια, πολιτική θέση εκφράζει το σχόλιό μου.

      Κάθε δημοτική αρχή χαράζει και εφαρμόζει την πολιτική της, που την υλοποιεί μέσα από τις θετικές ψήφους των συμβούλων του επιτυχόντος συνδυασμού, στην προκειμένη περίπτωση του Δήμου Σκοπέλου μέσα από τις 13 έδρες.

      Οι υπόλοιπες 8 έδρες της αντιπολίτευσης, ακόμα κι αν δώσουν αρνητική ψήφο, δεν ακυρώνουν την «κατά πλειοψηφία» απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε...

      Υ.Γ.: και ένα σχόλιο για το "πολιτική θέση". Σε μια συνεδρίαση ένας σύμβουλος αποκάλεσε έναν αντίπαλό του απατεώνα για να σπεύσει να συμπληρώσει: "Πολιτικά μιλώντας πάντα... Κατά τα άλλα και εκτιμώ και σε υπολήπτομαι!"

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ G.G.για την ψήφο εμπιστοσύνης που δίνεις στο πρόσωπό μου.Δεν θα σε απογοητεύω, όπως δεν θα απογοητεύσω όλους αυτούς που με στήριξαν ή όχι κατά την προεκλογική περίοδο.Για μένα Δήμος είναι όλος ο λαός της Σκοπέλου και όχι ένα δημοτικό κτίριο με τους υπαλλήλους του, το δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους ημετέρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.