Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αλόννησος / Ευχαριστήριο του Κων. Δροσάκη

Ως επικεφαλής του "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ", ευχαριστώ όλους εσάς τους Αλοννησιώτες που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, στη δύσκολη για το νησί μας προεκλογική περίοδο. Κατανοώ βέβαια και όσους για διάφορους "γνωστούς" λόγους δεν μπόρεσαν να μας στηρίξουν.

Είμαι υπερήφανος που δώσαμε ένα ηθικό και δiκαιο αγώνα. Επίσης νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας ενημερώσω με την γλώσσα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.

Οι συνεχείς προσπάθειες μου για ένα καλύτερο και δημιουργικό Δήμο θα ενταθούν και τα επόμενα χρόνια μέσα στα πλαίσια της Αξιοπρέπειας, του Δικαίου καί της Αλληλεγγύης στον κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στους φτωχούς, άνεργους, ηλικιωμένους και νέους.

Την 25/05/2014 ψηφίστε ελεύθερα γιατί είστε ελεύθεροι, εσείς και μόνο εσείς να εκλέξετε όποιων κρίνετε καταλληλότερο Συνδυασμό για το γενικό συμφέρον του τόπου μας.

Η προτροπή μου για αλλαγή εισακούστηκε και ψηφίσατε κυρίως νέους ανθρώπους; άφθαρτους σε όλους τους Συνδυασμούς. Είναι μία αρχή προς την σωστή κατεύθυνση. Εύχομαι για μια αλλαγή νοοτροπίας και μία ένωση όλου του πληθυσμού της Αλοννήσου για τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται. Μόνο με την επαναφορά των ξεχασμένων αξιών και ιδιαίτερα της Τιμιότητας και της Αλληλεγγύης θα πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Θα είμαι πάντα κοντά σας

Κωνσταντίνος Δροσάκης

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΑΝΤΙΞΟΕΣ" ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.