Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Υπέρβαση και εμένα προσωπικά. Η νίκη που μας χάρισαν είναι μεγάλη. Μεγάλο είναι και το χρέος να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες τους, στις απαιτήσεις των καιρών για ένα νησί που όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστώ επίσης κι αυτούς που μπορεί να μην μας προτίμησαν, αλλά συνέβαλαν να κρατηθεί η πολιτική αναμέτρηση σε υψηλά επίπεδα.

Οι επινίκιοι πανηγυρισμοί έχουν κιόλας τελειώσει. Μαζί με τους πανηγυρισμούς τελείωσαν και οι διαιρέσεις ανάμεσα σε παρατάξεις. Τώρα είμαστε όλοι ένας, στην παράταξη της Σκοπέλου, στον αγώνα για μια καλύτερη Σκόπελο.

Στον αγώνα αυτόν έχουν θέση και πρέπει να πάρουν μέρος όλοι! Σας καλώ όλους ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους, να υπηρετήσουμε ενωμένοι το νησί μας.
Όλοι μαζί για όλο το νησί!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 
Χρήστος Βασιλούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.