Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η υπομονή μας τελείωσε / Ψηφίζουμε ανατροπή

Γράφει ο
Απόστολος Δημητριάδης
μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες των Βορείων Σποράδων,

Την Κυριακή που μας έρχεται διακυβεύονται πολλά πράγματα. Είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία μετά τις εκλογές του 1945.

Διακυβεύεται η ύπαρξή μας, διακυβεύεται η ελευθερία μας, διακυβεύεται η κοινωνική συνοχή, διακυβεύεται ο πολιτισμός μας.

Ξεπουλούν τις ακτές μας, ξεπουλούν τα δάση μας…
, καταστρέφουν τον πλανήτη.

Καταπατούν Συντάγματα, καταπατούν δικαιώματα ελεύθερης έκφρασης συγκεντρώσεων 
και τελευταία μας παρακολουθούν μέσω των νέων μορφών επικοινωνίας. Εκφασίζουν σιγά - σιγά και μεθοδικά όλη την κοινωνία. Αγωνίζονται να μας φοβίσουν, για να σωθούν οι ίδιοι και για να επιβάλουν τα συμφέροντα των αφεντάδων τους. Μας προλεταροποιούν όλους εκτός βεβαίως τους ελάχιστους των ελαχίστων. Δεν χρειάζονται πια την αστική τάξη, γιατί να την πληρώνουν;  λένε οι ίδιοι. Για τους ήδη προλετάριους δε γίνεται λόγος!

Όλο και μικραίνει ο μισθός, όλο και μικραίνει η σύνταξη, στη Βουλγαρία 125€ ο κατώτερος μισθός, στο Λουξεμβούργο 1920€.

Ανισότητες και εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης επιβίωσης. Εξαθλίωση του κόσμου.

Ο Πολιτισμός μας, οι αξίες μας απαξιώνονται κατά τον πιο χυδαίο τρόπο. Ο πολιτισμός εμπορευματοποιείται στο maximum.

Η γη μας εκποιείται σε τιμές εξευτελιστικές με συνέπεια να χάσουμε στο άμεσο μέλλον την πρωτογενή παραγωγή για πάντα. Τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμια, όλα, όλα… Νά 'στε σίγουροι και τα σπίτια μας, ακόμη.

Θα γίνουμε υπάλληλοί των, στρατιωτάκια υπάκουα των ολίγων μεγάλων…

Ο νόμος του νεοφιλελευθερισμού είναι ο νόμος της ζούγκλας!!!…

Μας παίρνουν τη Χώρα μας!

Ας ξεσηκωθούμε λοιπόν να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσει η κατρακύλα, ο εξευτελισμός του λαού μας, της κοινωνίας μας, της ελευθερίας μας.

Ούτε για την υγεία των πολιτών ενδιαφέρονται, ούτε για τη μόρφωση του πληθυσμού.
Αυτά είναι για τους λίγους σήμερα και για τους ακόμα πιο λίγους αύριο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Σαν Έλληνες με μακραίωνη ιστορία, πρέπει, οφείλουμε να τους καταψηφίσουμε όλοι μαζί και να πούμε ένα καινούριο ΟΧΙ στην ατέλειωτη καταστροφή.

Για να κρατηθούν στην εξουσία χρησιμοποιούν κάθε μέσον, το δε ψέμα είναι στην καθημερινή τους γλώσσα. Για παράδειγμα, λένε, μέσα από τον ανταγωνισμό, θα πέσουν οι τιμές. Απεναντίας αυξάνουν γιατί τα μεγάλα τραστ πάντα συνεννοούνται στη πίσω πόρτα καταπατώντας κάθε δίκαιο και αρχές. Επειδή όπως είπα χρησιμοποιούν κάθε μέσο, δηλαδή είναι αδίστακτοι, χρησιμοποιούν και τη θρησκεία, κατηγορώντας κάποιους για άθεους, ενώ οι ίδιοι σαν τυπικοί φαρισαίοι και υποκριτές σπείρουν την ανθρώπινη δυστυχία ξεχνώντας το χριστιανικό αγαπάτε αλλήλους.

Για μας τους Έλληνες αυτή η ευρωεκλογή έχει διπλή σημασία.

Από τη μία, ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλουμε μία Ευρώπη δημοκρατική, μια Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο, μια Ευρώπη με δικό της ανάστημα στην παγκόσμια σκηνή. Μία Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας. Από την άλλη, ψηφίζουμε να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή ατέλειωτη καταστροφή.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ είναι σα να τους λέμε: ΦΥΓΕΤΕ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

Θέλουμε μία Ελλάδα με δικιά της φωνή, θέλουμε μία Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, θέλουμε μία Ελλάδα που οι πολίτες της να συμμετέχουν ενεργά και καθημερινά στη λήψη αποφάσεων, μία Ελλάδα που ξέρει να εμβαθύνει στη Δημοκρατία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στις ευρωεκλογές ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, για μας και την ιστορία μας, για μας και τα παιδιά μας.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.