Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοεκλεγείσας δημοτικής συμβούλου Μάχης Κλωνάρη - Κούβαρη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που στήριξαν τον συνδυασμό μας. 

Ο Συνδυασμός μας με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Βασιλούδη έκανε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα μη υποσχόμενος πράγματα που δεν είναι εφικτά, αλλά υποσχόμενος εργατικότητα για να γίνουν πράξη πράγματα, που με ρεαλισμό μπορούν να υλοποιηθούν. 

Καλώ σε συνεργασία όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους νέους, ενωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου μας, ο καθένας από τη θέση του είτε μέσα, είτε έξω από το Δήμο, γιατί αυτός ήταν και θα είναι ο σκοπός μας. Ακόμα και σε όσους δεν μας στήριξαν με την επιλογή τους, απλώνω το χέρι και τους καλώ όλους να βοηθήσουν καταθέτοντας τις γόνιμες και φρέσκες ιδέες που έχουν στο μυαλό τους για το τόπο μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να τις κάνουμε πράξη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου σε αυτή την πορεία, για τον σεβασμό  και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τον σύζυγο μου που στήριξε για μια ακόμη φορά τις επιλογές μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.