Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αλόννησος // Πέτρος Βαφίνης: Σας περιμένω ενωμένους και πάλι την ερχόμενη Κυριακή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Αγαπητοί δημότες, αγαπητές δημότισσες,
Από την χθεσινή αναμέτρηση η παράταξή μας βγήκε νικήτρια. Νικήτρια σε μια αντίξοη μάχη. Πολεμήσαμε τη λάσπη, τις ίντριγκες και τις κακίες μιας δοκιμασμένης από το παρελθόν πεπαλαιωμένης και γραφικής στρατηγικής.

Οι δημότες της Αλοννήσου, ενωμένοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους που μπορούν να τους κοιτούν στα μάτια.

Προχωράμε στο δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή για να εξασφαλίσουμε στην Αλόννησο το μέλλον που της αξίζει, έχοντας στις αποσκευές μας ήδη την πρώτη εντολή από το λαό του νησιού μας.

Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες, στα ιδανικά και τα οράματά μας προτρέποντας όλους τους δημότες αυτού του τόπου να ενώσουν τη δύναμή τους  ώστε την επόμενη να μην υπάρξουν νικητές και νικημένοι παρά μόνο ενωμένοι Αλοννησιώτες που βάζουν πάνω απ’ όλα το μέλλον του τόπου τους!

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν αυτό που πραγματικά ήθελαν. Νέους ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να αναλάβουν την αναγέννηση της Αλοννήσου.

Σας περιμένω ενωμένους και πάλι την ερχόμενη Κυριακή.

Πέτρος Βαφίνης
Επικεφαλής / Υποψήφιος Δήμαρχος
«Ενότητας για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση»

1 σχόλιο:

  1. Κ. ΒΑΦΙΝΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ....ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ....ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.